Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koop geen 8K TV
#1
Fabrikanten van 8K televisietoestellen hebben zich verenigd om het nieuwe beeldformaat een boost te geven. Maar consumentenorganisaties zoals Radar adviseren negatief over een aankoop.

Paneelfabrikant AU Optronics en verschillende televisiefabrikanten hebben deze maand de '8K Association' opgericht. Dit is een een non-profitorganisatie die bedoeld is om 8k-content te promoten, de minimale eisen voor de 8k-tv's vast te stellen en een standaard logo voor de industrie te ontwikkelen en in te voeren. Ondanks dit alles en de presentatie van de prachtigste toestellen op beurzen, zoals recent de CES, heeft de gemiddelde consument voorlopig weinig aan een tv-toestel met 8K resolutie. AvroTros Radar adviseert zelfs negatief als het gaat om een aankoop daarvan. De consument die een groot tv-scherm wil aanschaffen kan wel met een gerust hart voor 4K oftewel Ultra HD schermen gaan. Maar waar in 8K nog vrijwel niets wordt uitgezonden, is ook in 4K oftewel Ultra HD nog altijd vrij weinig aanbod.
maar een al te groot lineair 4K-programma aanbod valt voorlopig niet te verwachten. Daarvoor moet men toch vooral bij de diverse streaming diensten zijn of zorgen voor een satellietschotel die meerdere satellieten tegelijk kan ontvangen. Via de satelliet is voor lineaire 4K-zenders namelijk de meeste bandbreedte aanwezig.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
zeg al jaren plak een teloor tegen je muur. goede aanvulling
in japan al bezig met 16k en experimenten met 32k
Antwoord
#3
(23-01-2019, 06:55)natte schreef: zeg al jaren plak een teloor tegen je muur. goede aanvulling
in japan al bezig met 16k en experimenten met 32k

ik zeg al jaren, behoud uw tv dat je hebt zolang die nog werkt en loop niet mee in de rage's van nieuwe tv's want de zenders zijn er nog niet op voorbereid en het kost u alleen handen vol geld en na enkele maanden is er weer iets nieuw te koop, gaat allemaal veel te vlug, die grotere tv's van 16K en 32K is enkel voor wie het breed heeft hangen.
de gewone werkmens kan dat niet betalen zoiets en wie gaat dat ook in zijne living hangen, uwe muur hangt direct vol.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord