Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L1 Limburg en Omroep Zeeland stoppen op satelliet
#11
het word al veel gemeld, zelf door sat-shops ook al.

Citaat:L1 Limburg en Omroep Zeeland betalen voor verspreiding van het signaal via de Astra3-satelliet op 23,5 graden oost. De uitzendingen wordt technisch gefaciliteerd door het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group. Door het besluit van de omroepen verdwijnen de zenders ook uit het satellietaanbod van Canal Digitaal. Abonnees van deze aanbieder kunnen wel online via de Canal Digitaal Live TV-omgeving via website, tablet, smartphone, Smart TV internettelevisie alsmede de interactieve satellietontvangers van M7 Group naar L1 Limburg en Omroep Zeeland blijven kijken. Dit geldt ook voor alle overige Nederlandse regionale omroepen.

Alleen L1 Limburg en Omroep Zeeland stoppen op 1 januari met de satellietverspreiding via de Astra3-satelliet. RTV Noord, Omrop Fryslân, RTV Drenthe, Omroep Gelderland en Omroep Brabant blijven gewoon 24/7 op de satelliet uitzenden.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#12
dan zullen de andere vlug volgen jammer L1 interessant hier
Antwoord
#13
Het eerder door Canal Digitaal aangekondigde stoppen van de satellietverspreiding van de regionale televisiezenders Omroep Zeeland en L1 Limburg is sinds deze week doorgevoerd.

Canal Digitaal maakte begin december bekend dat beide zenders vanaf 1 januari niet meer via de satelliet ontvangen kunnen worden. Dit is het gevolg van een besluit van beide regionale omroepen. Vanwege bezuiniging moet de 24/7 satellietverspreiding gestaakt worden. Hierdoor verdwijnen de zenders uit het zenderaanbod dat Canal Digitaal via de satelliet aan klanten levert. De zenders blijven, net als alle overige regionale zenders, wel bij Canal Digitaal beschikbaar, maar zijn alleen online op pc, laptop, tablet, smartphone en Smart TV te bekijken. Als gevolg van het staken van de satellietverspreiding van Omroep Zeeland en L1 Limburg heeft Canal Digitaal een nieuwe zenderlijst uitgebracht.

Joyne

Omroep Zeeland en L1 Limburg blijven op beperkte schaal wel via de satelliet te bekijken. Joyne verspreidt de zenders gedurende enkele uren per dag op de Eutelsat 9A-satelliet.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#14
L1 is wel jammer
Antwoord
#15
(12-01-2019, 21:14)natte schreef: L1 is wel jammer

Op de app kijken he daar zijn ze nog te zien Wink
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#16
ja maar binnenkort 17 tabletten en 20 tv nodig
Antwoord