Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange komt met internetabonnement zonder datalimiet en tv
#1
De topman van Orange België, Michaël Trabbia, heeft beloofd dat klanten vanaf deze zomer een unlimited internet-only abonnement kunnen pre-orderen. Verder maakt de ceo bekend dat Orange België dit jaar zijn prijzen niet verhoogt.

Orange België-directeur Trabbia spreekt via sociale media drie beloften uit. De eerste is dat zijn bedrijf dit jaar de prijzen niet gaat verhogen. "We hebben dat niet gedaan in 2018 en gaan dat niet doen in 2019, niet voor je mobiel abonnement, niet voor je telecombundel, geen verdoken kosten."

De tweede belofte die hij doet is dat klanten dit jaar een unlimited internet-only abonnement kunnen afnemen. De provider neemt daarvoor vanaf de zomer pre-orders aan en zal later meer details over het aanbod bekendmaken.

Orange heeft nu wel een abonnement met ongelimiteerde data, het Love-aanbod, maar dat is een alles-in-een-pakket met internet, tv en telefonie. Orange maakt daarvoor gebruik van het kabelnetwerk van Telenet en VOO. Daarnaast is er een thuisinternet-abonnement, maar dat zet 4g-ontvangst om in wifi en heeft een databundel.

De derde belofte is dat Orange garanties voor indoor dekking aanbiedt aan klanten, onder andere met voice-over-wifi en 'een klein apparaatje dat klanten zelf kunnen installeren', waarbij het mogelijk om een lte-femtocell gaat. Orange biedt overigens sinds vorig jaar al voice-over-wifi aan.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
amaai geef die ceo maar bij telenet aub
Antwoord
#3
(26-01-2019, 16:28)natte schreef: amaai geef die ceo maar bij telenet aub

ze draaien wel constant verlies, voor elke klant dat ze nieuw krijgen verdienen ze er niks op, dus ja, zo iemand wil je dan niet als baas.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
Neen maar overal bereik das bij telenet noppes. Lan valt hie steeds uit. Wifi werkt niet 4g is een ramp
Antwoord
#5
Ik heb de orange femtocell al een klein jaar staan. Werkt op 3G. Is echt een toptoestel! Werkt gewoon via het telenet internet en sindsdien hebben wij geen wegvallende gesprekken en gemiste oproepen meer Smile tegenwoordig bestaat er wel ook al bellen over WIFI maar niet iedereen heeft dat op zijn GSM dus is die femtocell sowieso ook handig als er eens volk over de vloer komt!
Antwoord
#6
Hee jelleuh pioniervriend das lang geleden. Blij voor je
Antwoord
#7
CEO Michaël Trabbia van Orange België heeft tijdens een nieuwjaarstoespraak een aantal beloftes gedaan. De mededeling dat de provider net als in 2018 ook in 2019 de prijzen van haar diensten en abonnementen niet zal verhogen viel het meest op, maar ook de belofte voor beter bereik binnenshuis en de komst van broadband-only.

"Bij Orange verhogen we onze prijzen niet. We deden dat niet in 2018 en zullen het zeker niet doen in 2019. Niet voor mobile, niet voor bundels, geen verborgen kosten", aldus Trabbia. Knack merkt overigens op dat Orange in 2018 het tarief van de Arend en Arend Premium abonnementen wel met EUR 1,- verhoogde, maar in ruil daarvoor kregen klanten onbeperkte data.

Bereik binnenshuis en broadband-only

Twee andere beloftes die Trabbia deed waren het zorgen voor uitstekend bereik binnenshuis en betere internet-only aanbiedingen. Daarbij kondigde hij nogmaals de komst aan van een onbeperkt broadband-only aan. "We zullen het eerste echte onbeperkte breedband-aanbod brengen, zonder tv, zodat je zelf de content kan kiezen die je wil bekijken. Dan zal je de echte kost van internet-only kennen en beseffen dat je te veel betaalt bij je huidige operator."

Voor het verbeteren van de dekking binnenshuis wil Orange onder andere voice over wifi gaan inzetten. Wie een smartphone heeft die dat nog niet ondersteunt kan gratis een Femto cell aanvragen waarmee het bereik binnenshuis verbeterd wordt.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#8
beloftes maakt schuld zei ons Boma altijd
Antwoord