Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proximus stelt 4K decoder officieel voor
#11
google produkten vind ik goed
Antwoord
#12
Welkom bij het gloednieuwe Proximus Pickx!

Proximus Pickx is een nagelnieuw platform dat tv en web naadloos met elkaar verbindt. Thuis, in je broekzak of in je handtas: Proximus Pickx is er altijd bij. Kijk tv waar en wanneer je wil op je televisiescherm in de app of op het web, en profiteer bovendien van een schat aan nieuws, dossiers en wedstrijden. Van harte welkom!

Wat is Proximus Pickx?

Proximus Pickx is een gloednieuw platform dat tv en web naadloos met elkaar verbindt. Thuis, in je broekzak of in je handtas: Proximus Pickx is er altijd bij. Kijk tv waar en wanneer je wil op je televisiescherm, in de app* of op het web*.

Op Proximus Pickx kan je naast tv-kijken dus ook surfen naar alles wat jij leuk vindt. Denk maar aan je mailbox en de vele interessante artikels, exclusieve video’s en wedstrijden.

Televisie kijken op Proximus Pickx: een fluitje van een cent

Waar het bij Proximus Pickx allemaal om draait is de naadloze tv-ervaring. Ben je TV-klant van Proximus, dan krijg je zowel op tv, het web als op de nieuwe Proximus Pickx-app dezelfde kijkervaring voorgeschoteld. Proximus Pickx wordt als het ware de tv naar jouw goesting.

Het nieuwe tv-menu op de startpagina toont je altijd wat er nu bezig is op tv én je kan meteen ook kijken! Zin in iets anders? Laat je gidsen doorheen de programma’s waaraan je begonnen bent… of die je misschien wel zullen bevallen. Zoek je iets specifieks? Navigeer per categorie en vind alle gelijkaardige programma’s in één oogopslag terug, live of op aanvraag. Geniet van een avondje film of zet je tanden in een nieuwe serie!

Naast de tv-gids heb je ook permanent toegang tot je eigen opnames in de rubriek ‘Mijn video’s’. Ook je tv-opties of extra abonnementen zijn voortaan beschikbaar via de website. Handig, toch?!

De online tv-gids: altijd van de partij

Plande jij jouw tv-avond graag aan de hand van de online tv-gids op Skynet.be of op Proximustv.be? Geen nood, die is ook beschikbaar op de website van Proximus Pickx: klik helemaal bovenaan op de knop ‘Tv-gids’. Makkelijker kan haast niet!

De online tv-gids van Proximus Pickx heeft meer dan 80 zenders. Je kan ze stuk voor stuk live bekijken of via TV Replay*. Bovendien zie je erg gemakkelijk wat er in primetime zoal te beleven valt én vind je met de handige zoekfunctie snel een zender terug. En natuurlijk kan je je opnames ook via de website inplannen*.

Artikels en wedstrijden: lees maar lekker door en speel zeker mee

Op de website van Pickx vind je dagelijks nieuwe artikels en dossiers over tv, films, series, showbizz, muziek, sport en ook het meest recente binnenlandse en buitenlandse nieuws. Dat vind je op Proximuspickx.be eveneens terug op de startpagina en gerangschikt in duidelijke categorieën.

Ga naar de homepagina of klik op de categorie van je keuze:
Festivals
Films
Series
Tv-programma's
Sport
Docu & magazine
Kids
Muziek
Nieuws
Entertainment
en je vindt er onder meer alle artikels, dossiers en online video’s terug.

Zin om deel te nemen aan een wedstrijd en mooie prijzen te winnen? Geen probleem want dat kan op Proximus Pickx! Op vrijwel elke pagina vind je het onderdeel ‘neem deel en win’ waarin de wedstrijden zich bevinden.

En wil je toch nog graag wat extra info? Check dan zeker eens onze support-pagina’s.

* Toegang tot TV op www.proximuspickx.be is enkel mogelijk voor Proximus TV-klanten via hun MyProximus account.
Antwoord
#13
lees het volgende ook eens door wie denkt dat proximus beter is als telenet.

Citaat:Blijkbaar zijn ook de packs gewijzigd als ik die nieuwe URL bekijk. Entertainment NL en de combinatie met Movies & Series Pass zijn verdwenen. Nu een nieuw pack Family genaamd met zogezegd "Meer dan 20 zenders", maar ik tel er maar 19?
BBC First (HD)
BBC Entertainment :wordt als HD zender gepromoot. Ik heb dat pack niet meer, dus weet niet of het klopt, maar op de zenderkaart staat het als SD.
FOX (HD)
ID (SD)
NG Wild (HD)
Science (SD)
World (SD)
Travel XP (HD)
History (SD)
Mezzo Live (HD)
Classica (HD)
MTV Live (HD)
MTV Hit (SD)
vh1 classic (SD)
Boomerang (SD)
nick jr. (SD)
nick toons (SD)
Pebble TV (SD)
Studio 100 Hits (HD)

De combinatie met het vroeger Movies&Series Pass is afgevoerd. Als je dat ook wil moet je nu 2 keer 10,99 EUR leggen. Het Kids pack kan ook niet meer apart. Dus als je geen kids hebt moet je nu willens nillens terug betalen voor kinderzenders. ... Oh en voor de Franstalige Belgen is dat "meer dan 30 zenders" terwijl ik er maar 26 tel...of tellen ze de SD en HD versies als 2 zenders???

Enfin, wat als nieuw wordt aangekondigd, is natuurlijk weer een verkapte prijsverhoging van de packs. Ja het zijn nu geen "bundels" of "packs" meer, maar "opties tv content" en ja de prijs is iets hoger nl. 10,99 EUR. Zogezegd krijg je de kidszenders er nu bij nadat ze al maanden te veel hebben gevraagd voor de Entertainment NL bundel. Zo denken ze dat het makkelijk gaat geslikt worden door de klanten.

Tenslotte zal binnenkort ook de V7 decoder ingevoerd worden, dat op Android P draait. Zo zal je apps kunnen downloaden uit de Playstore en 400 uur kunnen opnemen in de google cloud. Dat komt in het najaar (volgens Le Soir en De Morgen). Die Android decoder is volgens mij wel een goede zet. Want zo hoeven ze zelf niet meer te investeren in native apps. Dan kan de klant netflix, amazon prime etc. gewoon downloaden uit de Playstore. Of je zal kunnen sideloaden is nog maar de vraag, maar het koopaanbod van google komt dan ook beschikbaar op die box, evenals de youtube originals die binnenkort met reclame kunnen bekeken worden door iedereen.
Antwoord
#14
lees fotocopie yugo telenet
Antwoord