Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TRAVELXP ook nu 4k op astra 1
#1
De Astra1 satellietpositie op 19,2 graden oost is in Europa door satellietkijkers het meest bekeken. De satellietverspreiding op Astra1 is hoofdzakelijk bedoeld voor de Duitse markt. TravelXP 4K is dan ook opgenomen in het gecodeerde HD+ zenderaanbod. HD+ is een zenderpakket dat door een dochterbedrijf van SES in de markt is gezet. HD+ is voor Duitse kijkers vooral interessant omdat de HD-kanalen van Duitse commerciële zenders in het aanbod zijn opgenomen. Daarnaast kan via HD+ ook naar 4K Ultra HD gekeken worden.
 
Nederlandse/belgische aanbieders

TravelXP heeft meerdere taalversies. Binnenkort wordt ook een Nederlandse taalversie verwacht. Door de komst op de Astra1-satelliet bestaat theoretisch de mogelijkheid dat na het beschikbaar komen van deze Nederlandse taalversie de zender in het aanbod van Canal Digitaal en TV Vlaanderen opgenomen kan worden. Al enige tijd zijn er geruchten dat TravelXP 4K via de satellietverspreiding ook in het aanbod van de nieuwe Nederlandse satelliettelevisieaanbieder Joyne komt. Joyne heeft wel aangekondigd dat het via de eigen bandbreedte op de Eutelsat 9B-satelliet TravelXP in HD-kwaliteit gaat aanbieden.
 
Aanvoersignaal

De satellietverspreiding van TravelXP 4K op Astra1- of Hotbird satelliet kan door Nederlandse aanbieders ook gebruikt worden voor doorgifte van de Ultra HD-zender via eigen netwerken.
Canal Digitaal biedt aan klanten met de Interactieve TV-satellietontvanger en de kaartloze Viacces CI+ module het 4K-kanaal Insight 4K aan.
Antwoord
#2
dus zonder hun M7 CI module laatste versie niet te zien bij M7,
ok, zal dan wel via HD+ kaart kijken Wink (als ik een 4K ontvanger heb).
Antwoord
#3
waar kanje die 4k bestellen van hd+ master terug Berlijn
Antwoord
#4
https://www.hd-plus.de/travelxp
Antwoord
#5
Inderdaad maar ze verwijzen naar sky
Antwoord
#6
(16-12-2017, 20:53)natte schreef: Inderdaad maar ze verwijzen naar sky

is de bedoeling dat die ook bij M7 komt binnen enkele maanden, maar dan enkel te zien met hun eigen bak van M7 de laatste versie of de CI module met de ingebouwde sim.
Antwoord
#7
daar vrees ik ook voor master zie insight tv krijg ik ook niet
Antwoord
#8
(17-12-2017, 13:19)natte schreef: daar vrees ik ook voor master zie insight tv krijg ik ook niet

Je moet die ontvanger met Sim hebben van hen of de laatste nieuwe CI module met Sim.
Antwoord
#9
inderdaad en die heb ik niet rtltelekids is ook met die verkrijgbaar maar ook gevonden op cd livetv
Antwoord