Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV Vlaanderen app vanaf nu via Samsung smart tv
#1
Heb je een Smart TV van Samsung in huis? Dan kan je vanaf nu ook live tv-kijken via onze nieuwe Smart TV app!

De interactieve app functioneert als virtuele decoder op een Samsung Smart TV en is de perfecte combinatie waarbij je volledige zenderaanbod via satelliet én het internet beschikbaar is. Op die manier krijg je, afhankelijk van je tv-abonnement en aansluiting, toegang tot meer dan 100 tv-zenders van je tv-abonnement en 400 gratis te ontvangen zenders via satelliet op elke Samsung Smart TV bij je thuis.

Ook de interactieve diensten zoals het Video on Demand aanbod en Restart en Replay zijn mee geïntegreerd.

Tv-kijken via de app is zonder meerprijs en is net zoals bij het live tv-kijken via de smartphone of tablet, een standaard inbegrepen optie bij je tv-abonnement voor satelliet-tv. Voor een volledige hybride ervaring op een Smart TV, zonder decoder en één afstandsbediening, heb je een CI+ module nodig met de optie Live TV.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
dat meen je niet ik wacht op de cd app op lgtv
Antwoord
#3
De app voor settopbox-loos hybride tv-kijken van het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group is vanaf vandaag in België beschikbaar voor klanten van de aanbieders TV Vlaanderen en TeleSAT.

De M7 Group Live TV-app was al enige tijd beschikbaar in andere Europese markten waar het bedrijf uit Luxemburg tv-diensten levert. De komst van de app voor Smart TV internettelevisies naar de Benelux werd al eerder aangekondigd. Nu blijkt dat België als eerste in de Benelux toegang tot de M7 Group-app krijgt. De app komt als eerste op Smart TV-televisies van fabrikant Samsung in België beschikbaar. M7 Group kondigde op de IBC vakbeurs in Amsterdam een app voor televisies van LG aan. Deze app is op dit moment alleen voor de Duitse markt verkrijgbaar maar wordt later ook in andere landen uitgerold. De app voor Samsung Smart TV internettelevisies is beschikbaar en bruikbaar op modellen die vanaf 2016 door de fabrikant op de markt zijn gebracht en die het Tizen-platform gebruiken.

Hybride

Met de app kunnen klanten van TV Vlaanderen en TeleSAT vanaf vandaag zonder gebruik van een settopbox (HD-satellietontvanger) naar het volledige zenderaanbod via de Samsung televisie kijken. Een deel van het zenderaanbod komt via de interne satelliettuner van de televisie lineair de huiskamer in. En ander deel wordt online via IP de huiskamer binnengebracht. Daarnaast zijn via de app interactieve diensten tot beschikking van kanten. Het gaat hierbij onder meer om Begin Gemist en video on demand. Ook kan via de tv-gids eerder uitgezonden programma’s tot zeven terug bekeken worden. De app is gratis beschikbaar en klanten van TV Vlaanderen en TeleSAT hoeven niet extra te betalen om de app te gebruiken.

Canal Digitaal

De verwachting is dat nog voor het eind van het jaar de M7 Live TV-app ook in Nederland bij satelliettelevisie aanbieder Canal Digitaal wordt geïntroduceerd.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
En na de Samsung app is er nu ook de LG app voor tv Vlaanderen beschikbaar.

Kort na de lancering van de TV VLAANDEREN Samsung Smart TV-applicatie kan je vanaf nu ook op een LG Smart TV live tv-kijken via onze nieuwe Smart TV app! En dit voor modellen vanaf 2015 met OS 3.0

Met deze app kan je het aanbod van TV VLAANDEREN satelliet combineren met het interactieve aanbod via het internet, en dit zonder externe decoder.

Ook de interactieve diensten zoals het Video on Demand aanbod en Restart en Replay zijn mee geïntegreerd.

De applicatie bevindt zich op de 4de plaats in de Launcher Bar van je LG Smart TV .
Tv-kijken via de app is zonder meerprijs en is net zoals bij het live tv-kijken via de smartphone of tablet, een standaard inbegrepen optie bij het tv-abonnement voor satelliet-tv.

HOE WERKT TV KIJKEN VIA JE SMART TV
Je hebt dus allereerst een Smart TV nodig van LG en het modeljaar moet vanaf 2015 zijn. Verder moet je tv uiteraard verbonden zijn met het internet en heb je je Live TV optie nodig die standaard is inbegrepen in je abonnement.

Activeer

Activeer de optie Live TV in MIJN TV VLAANDEREN en download de app op je smartphone of tablet voor Android of iOS.

Download

Download de TV VLAANDEREN app in de App store van je LG Smart TV. Je tv-toestel dient vanaf het modeljaar 2015 te zijn.

Open

Open de Live TV app op je smartphone of tablet en de Smart TV app op je tv.

Scan

Scan de QR code op je tv-scherm met je smartphone of tablet. (via instellingen – koppel tv via QR code)

Klaar

Klaar! Je kan nu je Live TV zenderaanbod kijken op je Smart TV.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#5
ik heb dat inderdaad op mijn tv staan en Telesat ook maar van cd live-tv natuurlijk weer niks en die moet ik hebben de prutsers
Antwoord
#6
vanaf 2019 ook op Sony android tv's te verkrijgen deze app van Tv Vlaanderen.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#7
inderdaad dat was een goede reactie daar. Goed gebracht
Antwoord