Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom Dice en Kato van ‘Idool’ zijn een koppel: “Dit voelt zó goed, we gaan er helemaal
#1
Hij werd bekend met zijn gitaar. Zij met haar ukelele. En sinds kort klinken die heel harmonieus. Tom Dice (28) en Kato Callebaut (26), allebei tweede in respectievelijk ‘X-Factor’ en ‘Idool’ gaan voortaan samen door het leven. “We kenden elkaar al een tijdje. Dus écht van nul beginnen, moeten we niet.”

Hoe vreemd het soms kan lopen, bewijst een liedje uit 2013. Toen schreven Tom en Kato samen de song met de opmerkelijke titel ‘Breaking Up Slowly’ (vertaald: ‘Langzaam uit elkaar gaan’). Profetisch waren die woorden allerminst, want vijf jaar later is het tegenovergestelde een feit. In het echt. “Kato en ik kennen elkaar al geruime tijd”, vertelt Tom. “We schoten altijd al goed op, maar dat dit zou gebeuren, hadden we nooit gedacht. Bovendien waren we op de momenten dat onze paden kruisten, vaak beiden niet vrij. Het was dus niet eens een optie.” Enkele weken geleden dook Cupido dan toch onverwacht op.

“Het is begonnen door samen songs te schrijven”, aldus Tom, die ons land in 2010 de zesde plek bezorgde op het Songfestival. “Dat doe ik graag. Want los van wat nu hebben samen, heb ik Kato altijd al een begenadigd schrijfster gevonden. De sfeer tussen ons zat altijd goed en dus zijn we ook buiten de studio wat meer met elkaar om beginnen om te gaan. Op één van die avonden hebben we beslist er helemaal voor te gaan. Het voelt prettig. Ik ben heel blij.”

Samen op het podium

Leuk is bovendien dat beiden hun amoureuze leventje kunnen doortrekken naar het podium. “Dat is écht wel fijn, ja. Dinsdag staan we overigens samen op het podium bij MNM tijdens de marathonradio. Ik ga er zingen en zij zal me begeleiden op piano. Samen touren zou natuurlijk geweldig zijn, maar het feit dat we samen nummers kunnen maken en samen teksten schrijven is fantastisch. Dit voelt écht goed. Het is allemaal nog pril, maar al onze vrienden zijn inmiddels op de hoogte en we willen het niet langer verstoppen.”
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Tom Dice (28) heeft sinds enkele weken een relatie met Kato Callebaut (26), het meisje met de ukelele dat opviel in ‘Idool’. Dat blijkt uit foto’s van de twee op Instagram, en ze bevestigen het ook in Het Laatste Nieuws. “Dit voelt zo goed, we gaan ervoor”, klinkt het.

Het lijkt wel voorbestemd: Tom Dice raakte bekend met zijn gitaar, Kato met haar ukelele. Allebei werden ze tweede in respectievelijk tv-programma’s X-Factor en Idool. En ze schreven al meerdere nummers samen. Nu is de vonk overgeslagen.

“We kennen elkaar al lang”, zegt Tom Dice - in 2010 zesde op het Eurovisiesongfestival met Me & My Guitar - in Het Laatste Nieuws. “We schoten altijd goed met elkaar op, maar we hadden nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Op de momenten dat onze paden in het verleden kruisten, waren we vaak allebei niet vrij. Het kon toen niet.”

Maar enkele weken geleden kon het wel, tijdens het schrijven van liedjes samen. “Ik doe dat graag met haar, want ik heb haar altijd een begenadigd schrijfster gevonden. De sfeer tussen ons zat altijd goed en dus zijn we ook buiten de studio wat meer met elkaar beginnen omgaan. Op een van die avonden hebben we beslist ervoor te gaan. Het voelt prettig, ik ben heel blij.”

Dinsdag staan de tortelduifjes samen op het podium tijdens Marathonradio op MNM. “Het is nog pril, maar onze vrienden zijn op de hoogte en we willen het niet langer verstoppen.”
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
misschien 2 voor onze coverband
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#4
(08-06-2018, 15:58)natte schreef: misschien 2 voor onze coverband

ga je centjes mogen leggen Wink
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord