Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tv Vlaanderen start binnenkort met DVB-T2
#1
https://www.tv-vlaanderen.be/digitale-tv...e-tv/#dvbt

TV VLAANDEREN KIEST NORKRING BELGIE OM TV-ABONNEMENT VIA DVB-T2 TE LANCEREN
(Antwerpen, 9 november 2017) –TV VLAANDEREN lanceert eind dit jaar een tv- abonnement via het netwerk van Norkring Belgie in Vlaanderen en Brussel. Dankzij het Norkring commerciële ethernetwerk (DVB-T2) zal iedereen van mobiele TV-ontvangst kunnen genieten in digitale kwaliteit op basis van de meest moderne technologie. Norkring België en TV VLAANDEREN willen hiermee een nieuwe richting inslaan in de huidige trend van mobiel tv-kijken.
Bart Bosmans, C.E.O. van Norkring België: "Om onze digitale radio- en televisie- services te kunnen garanderen hebben we de laatste jaren heel wat investeringen gedaan in zowel apparatuur en masten als in ‘human capital’.“
Het tv-abonnement krijgt de naam Antenne TV en komt half december op de markt. Het omvat een vijftiental zenders waaronder de tv-zenders van Medialaan (VTM, Q2, Vitaya,...) en SBS Belgium (4, VIJF en ZES).
Daarnaast blijven ook de zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) gratis te ontvangen.
Antenne TV is de beste tv-oplossing. Je kijkt niet enkel thuis maar ook in een tweede verblijf, op kot, in de auto, op de camping, op de boot, ... enz.
"Er is een grote vraag in de markt naar een commercieel aanbod met enkel de meest bekeken tv-zenders aan een scherpe prijs," zegt Yannick Altruy, Country Manager voor België bij M7 Group. "Antenne TV is voor ons de ideale aanvulling op satelliet-tv om daarop in te spelen".
Antwoord


Berichten in dit topic
Tv Vlaanderen start binnenkort met DVB-T2 - door master-magic - 09-11-2017, 17:16