Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
waar zien welke series er te zien zijn via play more
#51
(28-03-2019, 21:48)master-magic schreef:
(28-03-2019, 20:02)natte schreef:
(28-03-2019, 19:14)master-magic schreef:
(28-03-2019, 19:13)zorro123 schreef: Vanaf zondag 14/4 : Play More Cinema om 03.00u de start van het laatste seizoen van Game of Thrones,
en in play more nu 5 seizoenen van Strike Back (harde actie)

Ben die laatste serie aan het opnemen wekelijks om dan eens deze te bingen Tongue

en wanneer gaat onze master dat allemaal bekijijken Tongue

Ga eens week verlof moeten voor nemen vrees ik hahahaha

Denk maand
Antwoord
#52
Na het wereldberoemde boek van Umberto Eco en de legendarische verfilming met Sean Connery en Christian Slater, is daar nu de prestigieuze internationale serie met John Turturro, Rupert Everett en Michael Emerson ('Lost') in de hoofdrollen.

Italië, 1327. De Franciscaanse monnik William of Baskerville en zijn novice Adso von Melk arriveren in een afgelegen klooster in de Alpen. Hier zijn ze getuige van een aantal mysterieuze moorden. Terwijl Baskerville en Melk een onderzoek voeren en de moordenaar trachten te vatten, worden ze zelf streng in het oog gehouden door de nietsontziende inquisiteur Bernard Gui.

'The Name of the Rose' - Play en Play More (vanaf 5/5)

Chernobyl

In de nacht van 5 op 6 mei
Elke maandagnacht om 3u op Play More Cinema en in Platy en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

1986, de nucleaire ramp in Tsjernobyl, het nooit eerder vertelde waargebeurde verhaal. Tsjernobyl, 26 april 1986. Een explosie in een nucleaire installatie in Oekraïne, toen nog een onderdeel van de Sovjet-Unie, zorgt voor een gigantische nucleaire ramp met gevolgen tot in Scandinavië en West-Europa. HBO goot deze moeder der rampen in een beklijvend 5-delig thrillerdrama met een absolute topcast: Jared Harris (‘Mad Men’), Stellan Skarsgard (‘Good Will Hunting’) en Emily Watson (‘Breaking the Waves’).

Chernobyl - Play en Play More (vanaf 6 mei)

The Magicians 4

Vanaf 12 mei doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More

De terugkeer van magie! Het derde seizoen van 'The Magicians' eindigde met een gigantische game-changer. Seizoen 4 van 'The Magicians' belooft ons opnieuw te overdonderen met magische mysteries en gevaarlijke avonturen in een hipster-versie van en kruising tussen Harry Potter en The Chronicles of Narnia. Gebaseerd op de populaire boekentrilogie van Lev Grossman tovert ‘The Magicians’ ons naar de wonderlijke wereld van een groepje tieners, opgeleid tot magiërs. In het vierde seizoen krijgen ze het niet alleen aan de stok met het gevreesde Monster, een sinistere schurk, maar proberen ze ook hun identiteit en krachten terug te krijgen die hen ontnomen werden door de Order of the Librarians.

The Magicians 4 - Play en Play More (vanaf 12/5)

Hotel Artemis

Vanaf 4 mei
Première op 4/5 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Criminelen moeten zich ook ergens laten verzorgen. Scenarist Drew Pearce (‘Mission: Impossible – Rogue Nation’, ‘Iron Man 3’) strikte Jodie Foster voor zijn regiedebuut. Een dystopische actiethriller in een toekomstig Los Angeles dat zich het best omschrijft als John Wick meets Reservoir Dogs meets Blade Runner. Het levert een stijlvolle en brutale kijkbeurt op met een resem ultra-slechteriken gespeeld door de crème de la crème van Hollywood, zowel jonge honden als ervaren bad boys. Alleen al de moeite voor die ene machtige actiescène met Sofia Boutella in een rode jurk.

The Equalizer 2

Vanaf 18 mei
Première op 18/5 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Barmhartige Samaritaan meets ‘The Terminator’ in dit meedogenloze vervolg op de hitfilm ‘The Equalizer’ met een waanzinnig koelbloedige Denzel Washington. ‘The Equalizer 2’ gaat verder waar de eerste film stopte, of beter gezegd, hij gaat veel verder. Brutale afslachtingen, meedogenloze moorden, hondsbrutale gevechten. Denzel mept, knokt, schiet en snijdt er stevig op los.

The Equalizer 2 - Play More (vanaf 18/5)

Under the Silver Lake

Vanaf 11 mei
Première op 11/5 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Enigmatische filmtrip. ‘Under the Silver Lake’ is de ‘WTF-film’ van deze maand. Een geflipte mysterieuze detectivethriller met Andrew ‘Spider-Man’ Garfield in de hoofdrol. Hij schittert als een nerdy amateurdetective die op zoek gaat naar zijn verdwenen sexy overbuurmeisje. David Robert Mitchell, regisseur van horrorhit ‘It Follows’, doet je verdwalen in een popcultureel labyrint, boordevol cryptische boodschappen op ontbijtgranenverpakkingen en in popdeuntjes, referenties naar LA-noir thrillers. Niets kan je voorbereiden op deze spannende en sensuele wereld van mysteries, fantasie en onvoorspelbaarheid.

Under the Silver Lake - Play More (vanaf 11/5)

BlacKkKlansman

Vanaf 25 mei
Première op 25/5 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Een van de beste films van Spike Lee. De Amerikaanse regisseur staat bekend voor zijn geëngageerde cinema, maar ‘BlacKkKlansman’ overtreft het allemaal. Je zou het nooit geloven, maar ‘this joint is based on some fo’ real, fo’ real shit’. De zoon van Denzel Washington schittert als infiltrant in de Ku Klux Klan in een seventieskomedie die zware thema’s op een frisse, grappige en inventieve wijze brengt. Maar laat er geen twijfel over bestaan, Lee steekt er ook serieus wat woede in. Vooral de laatste scènes hakken er stevig in.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#53
blijkbaar heeft telenet nog geen uitzendrecht problemen
Antwoord
#54
(02-05-2019, 16:55)natte schreef: blijkbaar heeft telenet nog geen uitzendrecht problemen

zijn grotendeels HBO series waar ze een exclusieve overeenkomst mee hebben Wink
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#55
is hbo van fox?
Antwoord
#56
(02-05-2019, 17:02)natte schreef: is hbo van fox?

is van Warner time network van onder meer Warner bros

Citaat:WarnerMedia is een Amerikaans mediaconglomeraat en tevens wordt het bedrijf beschouwd als 's werelds grootste mediaconglomeraat met grote uitgeverij-, film- en televisiedivisies. WarnerMedia staat bekend om zijn onderdelen Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, CNN en HBO.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord